Petjes bedrukken bij Maxilia voegt karakter toe!

Hoewel er ontzettend veel voorbedrukte petten in omloop zijn, is er natuurlijk altijd de mogelijkheid petten te laten bedrukken met een eigen gekozen ontwerp. Dat kan iets zijn dat je zelf ontworpen hebt, zoals bedrijfslogo’s of andere afbeeldingen ontsponnen aan je eigen fantasie, maar ook al bestaande beelden of teksten.
Een pet draag je namelijk meestal niet zomaar, maar omdat je er iets mee wilt zeggen, een statement mee wilt maken.
Datzelfde principe wordt ook toegepast als het gaat om het bedrukken van T-shirts of andere kleding.

 

Waar is een pet goed voor?

Een pet, of ‘cap’ in het Engels, zet je niet zomaar op je hoofd, maar heeft wel degelijk praktische toepassingen.
Zo beschermt het je hoofd en haar tegen regen en wind, en de klep zorgt dat de zon niet in je ogen schijnt. Bij het bedrukken van petjes bij Maxilia speelt representatie een belangrijke rol. Kleding maken de mens, zeggen ze wel eens, en de pet, vooral de bedrukte pet, heeft daarin zijn eigen, speciale plaats.

 

Waarom een pet laten bedrukken?

Een goed, verzorgde pet is een informeel hoofddeksel en die koop je meestal omdat je ze mooi, nuttig en/of gemakkelijk vind. Om een pet nog beter aan je eigen smaak aan te passen kun je ze laten bedrukken bij Maxilia. Je kunt ze bijvoorbeeld laten voorzien van een bedrijfslogo en ze uitdelen aan personeel of als promotie. Persoonlijk kun je ook kiezen voor een ontwerp dat je mooi vindt, dat iets zegt over jou, of iets vertegenwoordigt waar je achter staat. Je ziet ook vaak combinaties van deze drie redenen.

 

Maxilia relatiegeschenken

 

Persoonlijk

De pet wordt vaak gezien als een hoofddeksel voor de jeugd, maar ik ben bijna 60 en draag ze ook regelmatig. Ik wandel graag en daarin vervult de pet een vooral beschermende functie. Mijn twee favoriete petten hebben echter een opdruk, eentje van Startrek, eentje van het Golf open, en vertegenwoordigen zo twee van mijn interesses.

 

Een pet zegt iets over de persoon zelf, als je je pet laat bedrukken nog net iets meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *