Je houdt erg van squashen, zodat je dit thuis wilt of er je beroep van wilt maken? 

 

Diegenen die het al gedaan hebben, weten dat squashen een zeer fijne, maar vermoeiende sport is. Dit is geen sport die je eventjes vlug doet. Eens je in het spel zit, wil je dit ook afmaken en uiteraard ook winnen. Het is de ideale manier om calorieën te verbranden, om frustraties uit te werken, om vriendschappelijke banden met anderen aan te halen enzovoort. Sommigen vinden dit zodanig leuk dat ze zelf zo’n vloer in huis zouden willen hebben wanneer ze er de ruimte voor hebben, of nog anderen willen er hiervan hun beroep maken. Dit zou dan betekenen dat ze een squashvloer moeten aanleggen. Waarop moet je hierbij dan letten?

Waar moet je op letten wanneer je een squashvloer wilt aanschaffen?

  • Heb je voldoende ruimte vrij om zo’n vloer aan te leggen? Bekijk goed hoe groot een echte squashruimte is en bekijk dan of je zelf zoveel ruimte vrij hebt hiervoor.
  • Bekijk goed welke vloer je hiervoor neemt: neem best een vloer die weinig onderhoud vraagt. Anders moet je je hier te veel mee bezighouden en de dag van vandaag zijn we hier toch liever niet mee bezig.
  • Houdt er rekening mee wanneer je dit bij je thuis zou laten plaatsen, dat dit geluidshinder met zich kan meebrengen. Plaats deze dus beter niet in een ruimte naast een vaak bezochte ruimte in je woning.
  • Kies voor kwaliteitsvloeren. Dit kan misschien even wat duurder uitvallen, maar zie dit eerder als een investering. Zo zal je langer met de vloeren kunnen doen en vraagt deze minder herstellingen, waardoor ze op termijn toch nog goedkoper uitkomt.
  • Kies je voor een traditionele squashvloer of kies je eerder voor een modernere vloer? Dit is volledig je eigen smaak natuurlijk, maar ook prijs en onderhoud spelen hier een rol, net als de verdere inrichting van het gebouw.

Wil je zelf ook graag een squashvloer aankopen?
Wil je zelf ook graag een squashvloer aanschaffen, neem dan zeker eens een kijkje op het internet en vergelijk zelf even rustig de verschillende aanbiedingen. Op deze manier kan je er de beste uitkiezen. Heb je nog verdere vragen hierover, of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met de verschillende aanbieders. Op deze manier weet je perfect waaraan je start en zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

 

Bron:BHP Projecten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *