Geschikte tennissokken vinden

 

Even voorstellen ik ben Peter. Ik tennis al zo een 20 jaar actief. Enfin, laatst liep ik tegen een obstakel op. Mijn sokken die slijten enorm snel. Ik kocht mijn sokken altijd bij een groot Nederlands warenhuis. Maar daar ga ik mee stoppen want ik heb geen zin om van maand tot maand nieuwe sokken te moeten kopen voor mijn tennisactiviteiten.

 

Dus was het de hoogste tijd om te gaan winkelen voor echte kwalitatieve sport sokken. Waar vind je dat soort sokken dacht ik nog. Ik ben een aantal sportwinkels ingelopen bij ons in het dorp. Maar specifieke sport sokken kon ik niet echt vinden. Beter dus om ze eens online te bekijken. Na wat googelen kwam ik al snel uit op de sok met de naam Falke Run. Dat is een zeer kwalitatieve sok speciaal voor sporten waar dus rennen bij komt kijken. De beschrijving geeft aan dat de Run sok prima gebruikt kan worden voor tennis. Nu nog een aanbieder vinden van specifiek dit type sok. Nogmaals weer googelen. Ik ben op zoek naar de goedkoopste aanbieder. Mijn desktop onderzoek laat blijken dat dit hemdvoorhem is, specifiek hier vond ik het: hemdvoorhem.nl, Falke Run. Ik koos voor de minst opvallende kleur namelijk zwart.

 

Nu ik toch aan het kijken ben naar sokken en kousen. Een goed paar kniekousen lijkt me ook wel wat want de winter komt er al weer aan. Ook dat hebben ze daar, hemdvoorhem.nl, kniekousen heren. Ik koos voor model airport en de kleur is wederom zwart.

 

Beide had ik al snel in huis. Snelle verzending zeg bij Hemdvoorhem ben onder de indruk. De Falke Run sokken zitten fijn en de kniekousen heb ik helaas nog niet kunnen testen want het is nog vrij warm hier ten tijde van schrijven en kniekousen draag je toch meer bij koel weer. Enfin ik heb een bedenktijd van 100 dagen bij hemdvoorhem.nl, dus ik verwacht wel kans te hebben om te testen in een van de komende maanden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *