K-Swiss Receiver III Omni Tennisschoen Heren

De K-Swiss Receiever III is afkomstig uit de K-swiss heren tennisschoenen collectie. De Receiver III is een klassieke stabiele tennisschoen voor de veeleisende tennissers. De robuuste schoen heeft een klassiek design en zorgt voor comfortabele ondersteuning op de baan.

De heren schoen heeft een reguliere pasvorm en beschikt over een lederer bovenzijde, wat zorgt voor een hoge duurzaamheid. De schoen heeft een waterafstotende bovenzijde, wat ervoor zorgt dat je voeten droog blijven op een nat grasveld of buitenbaan. De ventilatiegaatjes in het bovenwerk zorgen voor een ademend vermogen en uitstekende ventilatie waardoor je voeten koel en droog worden gehouden.

De EVA tussenzool zorgt voor extra schokdemping en duurzaamheid. In de hiel van de schoen is ‘Shock Spring’ technologie toegepast, wat helpt bij het opvangen van schokken bij springen en ter verhoging van het speelcomfort.

– De non-marking omnicourt buitenzool zorgt voor uitstekende grip op zowel hardcourt-, kunstgras-, smashcourt als gravelbanen.

€ 55.95

Naar de website

Geef een reactie