Asics Gel Dedicate 4 Tennisschoen Dames

De Asics Gel Dedicate 4 is een zeer stabiele en lichtgewicht schoen voor de gemiddelde dames tennissers en biedt de juiste stabiliteit en duurzaamheid. Deze comfortabele schoen zorgt voor de nodige ondersteuning waardoor er optimaal gepresteerd kan worden op de baan.

Het ‘Impact Guidance System’, I.G.S, is de designfilosofie van Asics die tot doel heeft om alle componenten van de schoen effectief te laten samenwerken, zodat het lichaam op een natuurlijke manier kan presteren. De aanpak van I.G.S. zorgt ervoor dat nieuwe functies alleen toegevoegd worden als ze met de al aanwezige componenten samenwerken om bij te dragen tot het allerbeste tennisspel.

Het zachte en soepele bovenwerk zorgt voor een comfortabel gevoel en een handschoenachtige pasvorm. De comfortabele pasvorm en het comfort dat de schoen biedt, gaat niet ten koste van de ondersteuning of duurzaamheid van het bovenwerk van de schoen. De schoen zorgt voor een hoge bewegingsvrijheid waardoor je snel en wendbaar bent op de baan.

– De ‘Personal Heel Fit’ bestaat uit twee lagen zacht foam in de hiel van de schoen die zich vormen naar jouw voet en zorgen voor de perfecte pasvorm en ondersteuning
– De uitneembare tussenzool zorgt voor een hogere schokdemping en duurzaamheid
– De Gel-Cushioning zorgt tevens voor schokdemping bij het landen en afzetten en versoepelt de voor -en zijwaartse beweging
– De rubberen AHAR buitenzool beschikt over een extra hoge duurzaamheid op essentiële punten van de zool
De schoen is geschikt voor zowel hardcourt-, smashcourt- als gravelbanen
– Non marking

€ 32.50

Naar de website

Geef een reactie