Babolat Pure Drive Lite Tennisracket

De Babolat Pure Drive Lite is afkomstig uit de nieuwe Pure Drive collectie van Babolat. De nieuwe Pure Drive rackets hebben hun DNA, het ovale racketblad en het brede frame, behouden en zorgen voor de perfecte combinatie van power en controle. Dit maakt de Pure Drive collectie geschikt voor veel type spelers.

Dit lichtgewicht racket van 270 gram ligt lekker in de hand en zorgt gemakkelijk voor extra power. Het balanspunt van 330 mm zorgt voor een gemiddelde dosis power en veel controle. Het snarenpatroon van 16×19 draagt tevens bij aan een goede combinatie van extra power en controle. Het middelgrote racketblad van 645 cm2 draagt tevens bij aan een uitstekende mix van power en controle.

De FSI technologie zorgt door middel van een smaller snarenpatroon rond de sweetspot en het woofer systeem voor meer controle, power en comfort. De snaren rond de hoger liggende sweetspot zorgen voor extra controle bij iedere slag. Het Woofer System zorgt voor interactie tussen de snaren en het frame bij ieder balcontact. Dit zorgt voor 25% langer en beter contact tussen de tennissnaren en de bal, waardoor meer balcontrole en comfort ontstaat. De GT technologie bestaat uit een hybride frame constructie met grafiet en wolfraam vezels die zorgen voor extra controle en balgevoel. Het Cortex Demping Systeem, dat net boven de grip is toegepast, filtert de trillingen die ontstaan. Door de afname van deze trillingen voelt het racket comfortabel aan.

€ 161.49

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *